Τοποθεσία

Το εστιατόριο Νύμφη βρίσκεται στην Αγία Μαρίνα, μόλις ένα λεπτό από την παλιά εθνική οδό. Η Αγία Μαρίνα είναι μια από τις τουριστικά αναπτυσσόμενες περιοχές του νομού Χανίων. Φιλοξενεί έναν μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων, κυρίως ξενοδοχείων, εστιατορίων, καφετεριών και ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων. Οι κάτοικοι της περιοχής ασχολούνται με την γεωργία και τον τουρισμό σε μεγαλύτερο βαθμό.

Η περιοχή επίσης φιλοξενεί έναν μεγάλο αριθμό σε αξιοθέατα και σημεία ενδιαφέροντος. Στολίδι της περιοχής αποτελεί σίγουρα η οργανωμένη παραλία της Αγίας Μαρίνας με την χρυσή αμμουδιά. Επίσης σημαντικό αξιοθέατο της περιοχής αποτελεί η Νεροσπηλιά με τους εκθαμβωτικούς σταλακτίτες και σταλαγμίτες. Η Νεροσπηλιά στην αρχαιότητα ήταν χώρος λατρείας προς τους Θεούς.

Επιβάλλεται να επισκεφτείτε το λαογραφικό Μουσείο της Αγίας Μαρίνας. Στηρίζεται εθελοντικά από τους κατοίκους της περιοχής και περιλαμβάνει εκθέσεις, εργαστήρια για παραγωγή σαπουνιού από ελαιόλαδο, υφαντική τέχνη και παραδοσιακά παιχνίδια.

Τέλος, μην παραλείψετε να περάσετε από το εκκλησάκι του προφήτη Ηλία με την φανταστική θέα από το Κολυμπάρι έως την πόλη των Χανίων.

Ελληνικα